Laowa

Laowa 9 mm 5.6

Ontworpen voor full-frame camera's, is de Laowa 9mm f / 5.6 FF RL momenteel 's werelds breedste rechtlijnige lens. Dankzij de opmerkelijke beeldhoek van 135 ° kunt u met gemak landschapsfoto's maken en voorheen onmogelijke opnamen maken. De lens bevat 2 asferische elementen en 2 extra lage dispersie-elementen om chromatische aberraties en vervorming tot een minimum te beperken. Ondanks het unieke perspectief is de lens zelf supercompact (2,4 ″ / 6 cm lang) en weegt hij slechts 12,3 oz. / 350 g. Het beschikt ook over een extreem korte scherpstelafstand van 4,72 ″ / 12 cm (van onderwerp tot sensor) voor fotografen om mini-macro-opnamen te maken met een ultrabreed perspectief.

Laowa 100mm f/2.8 2x Ultra Macro APO

Gebaseerd op het succes van de Laowa 60mm 2x Ultra Macro heeft Venus Optics een nieuwe Laowa macrolens ontwikkeld. De Laowa 100mm f/2.8 2:1 Macro is, na de 60mm, de tweede lens in de 2:1-serie.
De lens kan worden gebruikt op fullframe camera’s en bestrijkt het gebied van 2:1 tot aan oneindige focus. Daarmee is het ook een uitstekende kort tele- en portretlens.
Deze lens heeft een achromatisch ontwerp waardoor de chromatische aberratie tot een minimum wordt beperkt, ook in de onscherpe delen!
 De Canon-versie is uitgerust met een chip en motor om het diafragma aan te sturen. Dit betekent dat men op open diafragma kan werken en pas bij het ontspannen het diafragma sluit. De Nikon F-versie is de AI-variant, die het diafragma kan aansturen. – Ultra Macro lens met een vergroting tot 2:1 – Achromatisch ontwerp (APO) voorkomt chromatische aberratie, in zowel scherpe als onscherpe delen – Automatisch, elektronisch diafragma (Canon EF) of AI Coupling (Nikon F) – Uitstekende scherpte en mooie bokeh – Mooie portretlens; zeer scherp en focust tot oneindig