Hardware……

Alle hardware van scherm tot drone…..
Maar alleen met gekalibreerde schermen zijn  digitale foto’s 100% correct weer te geven…. zie meer uitleg over deze opstelling op:
https://mediapix.eu/multi-display/

Lightroom werkt sneller vanaf Loupedeck+

 Nikon Z6 en Z6ii Mirrorless Z-mount

Met de Nikon Z6 systeemcamera betreedt Nikon de wereld van full frame spiegelloze fotografie. Deze camera heeft een lichtsterke sensor met een resolutie van 24.5 megapixels en een ISO-bereik van 100-51.200. Daarnaast is de Nikon Z6 uitgerust met vijf-assige beeldstabilisatie en een snel autofocus-systeem met 273 AF-punten. Met de nieuw ontwikkelde, grotere Z lensmount opent Nikon ook de weg voor een reeks nieuwe lenzen.

De belangrijkste hoogtepunten van de Nikon Z6

 • Full frame 24.5 megapixel sensor
 • Expeed 6 beeldprocessor
 • ISO-bereik van 100-51.200
 • 5-assige VR in 5 stops
 • 273 AF-punten
 • Continu fotograferen met 12 beelden per seconde
 • Elektronische viewfinder met 3.6 miljoen beeldpunten
 • Nieuwe 55mm Z-vatting

de nieuwe Z6 II

 • 24MP full-frame BSI-CMOS sensor
 • Continuous shooting at up to 14 fps (in 12-bit Raw with single AF point)
 • Full-sensor UHD 4K video at up to 30p
 • UHD 60p from an APS-C crop promised in future firmware update
 • Two card slots (1x CFexpress/XQD, 1x UHS-II SD)
 • 3.69M-dot EVF with improved blackout times
 • Tilting 2.1M-dot read touchscreen
 • USB-C socket for recharging or powering the camera
 • Battery rating of 410 (LCD) and 340 (EVF) shots per charge
 • Connectors to allow battery grip with portrait orientation controls

Nieuwe lensmount

 • De nieuwe Z-vatting is speciaal ontworpen met het oog op een nieuwe lijn objectieven. De voor deze vatting speciaal ontwikkelde full frame Z-objectieven nemen meer licht op over het gehele beeld, waardoor foto’s ook aan de rand superscherp blijven. Bezitters van F-vatting objectieven hoeven niet te treuren.Met de FTZ adapter gebruik je ook al je andere Nikon objectieven op de Z6.

Nikon Z Fc Vintage body

In de Z fc komen het klassieke Nikon cameraontwerp en de innovatieve technologie van de Z-serie samen voor een uitmuntende beeldkwaliteit en een pure, authentieke stijl. Waar en wat je ook vastlegt, van foto’s tot video’s tot vlogs. Geef je creativiteit in de toekomst een boost met de lichte DX-formaat systeemcamera waarmee je iconische momenten kunt vastleggen.

Nikon Z 28 mm 2.8 SE

 

De speciale editie van dit objectief uit de Z-serie is zo ontworpen dat deze past bij de Z fc DX-systeemcamera. Het objectief combineert het nieuwste optische ontwerp met een klassieke uitstraling. Wanneer je het objectief combineert met de Z fc, krijg je een DX-uitsnede van 42 mm die perfect is voor spontane portretten en levendige vlogs. Bij gebruik met een full-frame Nikon Z-camera krijg je een groothoekbeeld van 28 mm.

Nikon Z S-Line 14-30 f/4.0

Nikon Z S-Line 24-70 f/4.0

Nikon 50-250 4.5 – 5.6

Nikkor Z MC 50mm f/2.8 Macro-objectief

TT Artisan APS-C 17 mm 1.4 silver


 

Laowa 9 mm F 5.6 rectiliniair
Petzval 55 1.7 art-lens

Sirui 35 mm 1.8 Anamorphic videolens 1.33x

De cinematografische lens verbreed het beeldveld x 1.33, daardoor komen de characteristieke balken en de lensflare in beeld. Vlijmscherpe beelden op bioscoopwijze! 

Seagull hoekzoeker

 

GPS-eenheid GP-1

GPS-apparaat (Global Positioning System) dat kan worden aangesloten op bepaalde Nikon-camera’s en de exacte locatie van de camera opslaat op het moment dat een foto wordt gemaakt.

Locatiegegevens, zoals breedtegraad, lengtegraad, hoogte en tijd, worden automatisch als ‘geotags’ opgeslagen in de beeldgegevens (EXIF).

Raadpleeg het gedeelte ‘Verwante producten’ hieronder voor meer informatie over de compatibiliteit van dit product met andere Nikon-producten.

3-assen manipulator

Op deze manipulator geplaatst komt elk macro-object optimaal in beeld

Cognisys computer gestuurde macrorail

focus-stacking

Macro fotografie is een fascinerend onderdeel van de fotografiewereld. Het brengt een detail met zich mee dat meestal verborgen blijft voor het menselijk oog.
Helaas missen de meeste macrofoto’s een bepaalde diepte. Hoe je toch veel diepte in de foto krijgen met een grote vergroting? Met het gebruik van Focus Stacking.
Focus stacking is de kunst van het samenvoegen van een serie foto’s met een kleine diepte tot één grote afbeelding.

Dit gebeurt door de camera computer gestuurd in kleine stappen verder naar het object te bewegen, terwijl na elke stap een foto genomen wordt. Al deze opnames worden door software op scherpte geanalyseerd en dan samengevoegd tot één scherpe foto.

 

 Nissin MF-18

De Nissin MF 18 Ringflitser biedt een hoge mate van creativiteit en professionele functies en een indrukwekkend hoog vermogen met een richtgetal van 16 (100 ISO). De flitskop is geschikt voor objectieven met een diameter van 49 tot 82mm inclusief mount adapter. De instellampen zorgen voor een continu verlichting van uw onderwerp zodat u hier gemakkelijk op kunt scherpstellen. De vermogensverhouding kan worden aangepast tot 1/1024 in de Fine macro-modus. De Nissin MF18 biedt ook Draadloze TTL-functies, door het toevoegen van slaveflitsers kunt u hoge kwaliteit macro-opnamen maken.

 

2x Yongnuo Speedlight YN685 Nikon flitser

De Yonguo Speedlight YN685 flitser is speciaal ontworpen voor Nikon gebruikers en kan op verschillende manieren worden aangestuurd. Met de YN685 beschikt u over TTL, i-TTL en een ingebouwde radio transceiver waardoor u zeer veel mogelijkheden hebt. En met een bereik van 20-200mm, een ingebouwde diffuser en een uittrekbare reflector is geen enkele situatie te gek!

Veelzijdige instellingen

De kop van de YN685 Speedlight is te roteren en te kantelen voor een optimale inval of weerkaatsing van het flitslicht op uw onderwerp. De zoomstand van de Nikon flitser wordt automatisch aangepast, maar is ook handmatig in te stellen. Het vermogen is in de handmatige modus aan te passen van 1/1 naar 1/128e. Op het moment dat u met snelle sluitertijden wilt werken of wilt spelen met effecten kunt u de high speed synchronisatie gebruiken die sluitertijden tot 1/8000e aan kan of de tweede gordijn synchronisatie instellen. De laatste instellingen die u hebt gebruikt worden bovendien automatisch opgeslagen.

Extra functies, draadloze aansturing en accessoires

Om het plaatje compleet te maken is de flitser voorzien van een duidelijk LCD display, een AF-hulplicht en heeft de YN685 een bescherming tegen oververhitting. De reportageflitser is draadloos aan te sturen met een andere flitser, een trigger of transceiver. De YN685 heeft een ingebouwde YN-622 receiver waardoor de flitser getriggerd kan worden door een TX controller. Onder de flitser hoeft dus geen ontvanger bevestigd te worden, er hoeft alleen een TX controller aan de camera gekoppeld te worden. Ook wordt het triggeren van meerdere groepen speedlights en verschillende kanalen ondersteund. Kijk voor compatibele zenders en andere accessoires zoals batterijen onder het tabblad “Accessoires”.

Kenmerken

– High speed synchronisatie tot 1/8000s
– Richtgetal van 60 op ISO 100 en 200mm
– Handmatige instellingen van 1/1 tot 1/128e
– Ingebouwde groothoekdiffuser en reflector
– Met USB-poort voor firmware upgrades
– Bescherming tegen oververhitting
– Hoogwaardige metalen flitsvoet
– PC-synchronisatiepoort

Werkt samen met de zender en receivers van Yongnuo YN 622 en TX

Hiermee kunnen flitsers voor off-camera-gebruik worden getriggerd.

Micnova flash diffusers, voor interne en externe flits

Nikon ME-1

De Gopro Max 360

Met de GoPro Max neem je zowel boven- als onderwater 360 graden video’s op. Je filmt met de in 5,6K met 30 framers per seconde. Naast video’s maak je met de Max ook gemakkelijk panoramafoto’s. Je kiest hiervoor een lens uit, zodat je precies vastlegt wat je in gedachten hebt. Als je bij een evenement aanwezig bent, livestream je de videobeelden op social media zodat je volgers direct meegenieten. Dankzij de HyperSmooth beeldstabilisatie zijn je videobeelden stabiel. De 360 graden camera heeft verschillende opname modi, waaronder timewarp. Hiermee neem je timelapse opnames op terwijl je in beweging bent. Je bevestigt de camera met de inklapbare bevestigingsplaatjes aan de onderkant. Zo zet je de camera bijvoorbeeld op een selfiestick.

DJI Ronin S

De DJI Ronin-S is DJI’s eerste met een hand te bedienen stabilizer voor DSLR’s en systeemcamera’s. Met de krachtige 3-assige gimbal maak je scherpe foto’s en trillingsvrije video’s met een cinematografische look. Met de Ronin-S maak je prachtige gestabiliseerde opnames.

Atomos Ninja V external recorder

Atomos Ninja V

Met de Atomos Ninja V haal je een kleine krachtpatser in huis. Deze 5 inch field monitor stelt je in staat om video-opnames tijdens het filmen goed te bekijken op het heldere display. Het compacte formaat maakt de Ninja V ideaal voor gebruik op DSLR’s en systeemcamera’s. Hij is zelfs te gebruiken als opname-apparaat voor videostreams van bijvoorbeeld je spelcomputer.

Highlights van de Atomos Ninja V

 • 1920 x 1200 Touchscreen Display
 • 10-Bit Exterior Viewable Monitor
 • Cinema 4K HDMI Input en output
 • Helderheid van 1000 cd/m²
 • AtomHDR Mode met 10-Stops dynamisch bereik
 • 10-Bit 4:2:2 ProRes & DNxHR Encoding
 • Opnemen op Mini SSDs
 • Ondersteuning voor vele Log Formats
 • Voeding optioneel door Sony L-Series accu

  Gemonteerd op de Ronin-S

  Boya BY-WM8 Pro-K2 Duo Lavalier draadloze microfoonset

  De Boya BY-WM8 Pro-K2 Duo Lavalier draadloze microfoonset is ideaal voor interviews, ENG/EFP, filmproducties en meer.

Statief Gorillapod Focus

Het sterkste lichtgewicht professionele statief op de markt!

Statief Manfrotto 055X Pro B & MT190Xpro3


2 Manfrotto statieven,
met koppen geschikt voor video en (macro) fotografie!

Manfrotto 410 Junior geared tripod head

Manfrotto Nitrotech 608 Film Kop

De Manfrotto Nitrotech 608 Fluid Video Head is een relatief lichte en compacte videokop.

De platte videokop is uitgerust met een 3/8″ schroef. De snelkoppelingsplaat is sneler te verwisselen dan bij de andere statiefkoppen dankzij het locking-mechanisme aan de zijkant. De kop kan worden belast met een gewicht tot 8kg en is voorzien van een balanceer-mechanisme dat werkt op nitrogen gas waardoor het balanceren vloeiend verloopt. Het is mogelijk om het balanceren continue te laten verlopen in plaats van stappen. Hierdoor kun je tijdens het filmen indien nodig kleine aanpassingen maken. Een ander voordeel is dat je videobeelden vloeiend zullen verlopen bij tilt- en panbewegingen. Twee rosettes aan de zijkanten maken het bevestigen van accesoires, zoals een magic arm, erg eenvoudig met het Manfrotto Easy Link systeem. De statiefkop is door het ontwerp goed te gebruiken in omstandigheden met lage temperaturen.

Manfrotto video monopod fluid-base

En dan alles meenemen! Manfrotto Roller Bag 70


En in de lucht gaan we verder met 20 MP foto’s in Raw en 4K films bij 60FPS

Mavic 2 Pro & Mavic 2 zoom

met gemeenschappelijke smart controller!

 

& MT190

Tablet
gebruikt bij verkoop en
demonstratie doeleinden!

I7 processor 16GB Ram
256GB SSD